“Az áldozat szabadsága” – Szolnoki Galéria és TISZApART Mozi

sztk2

az-aldozat-szabadsaga-2

A KÉPZŐMŰVÉSZET ÜNNEPE 2016, SZOLNOK

“AZ ÁLDOZAT SZABADSÁGA”
Szolnoki Galéria és TISZApART Mozi
Megnyitó: 2016. október 15. 18 óra

A 2011-ben alapított Szolnoki Képzőművészeti Társaság, amely mintegy 150, a városhoz és a művésztelephez szakmai és baráti szálakkal kötődő kiváló képzőművészt tömörít, minden év októberében az ország egyik legjelentősebb csoportos tárlatát rendezi meg a Magyar Festészet Napja alkalmából, annak kiemelt rendezvényeként a városban. A Magyar Festészet Napja itteni eseményei “A képzőművészet ünnepe Szolnokon” összefoglaló címmel zajlanak, a város és a környék meghatározó galériáinak részvételével. A Szolnoki Képzőművészeti Társaság kiállításai hagyományosan tematikusak, 2016-ban, az 56-os emlékév részeként a művek “Az áldozat szabadsága” címmel három helyszínen lesznek megtekinthetőek; emellett a tavalyi, “Reflex” című tárlat díjazottjának, Sárközi Antal festőművésznek is a programsorozathoz kapcsolódó, egyéni kiállítása nyílik.

2016. október 15. 18:00 óra, Szolnoki Galéria és TISZApART Mozi
(5000 Szolnok, Templom út 2.)
“Az áldozat szabadsága” – megnyitó ünnepség és díjátadás

“Az áldozat szabadsága” című kiállításhoz csoportok részére tárlatvezetés igényelhető. A kiállítás nyitvatartási rendjéről a Damjanich János Múzeum, valamint a Szolnoki Művésztelep honlapján – www.djm.hu és www.szolnokimuvesztelep.com – illetve a Művésztelep facebook oldalán – www.facebook.com/szolnokimuvesztelep – a későbbiekben részletes tájékoztatást adunk.
További információ e-mail-ben a szolnoki@muvtelep.t-online.hu címen, illetve a +36-30-908-30-64 és a +36-56-230-605 telefonszámon kérhető.

Tudósítás a rendezvényről:

Info.szolnok.hu


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.